Grootmoeders kastje zit vol vergeten geheimen en praktische oplossingen voor aan huis.

Citroenwikkel & Azijnsokjes

Als kind kreeg ik een citroenwikkel van mijn moeder. Mijn hoofd was zo warm en het leek wel of mijn wangen ontplofte. Ik had er hoofdpijn van en kon geen keuzes meer maken wat ik wilde. Mijn moeder heeft het geleerd uit de Antroposofie. Bij mijn eigen kinderen zie ik altijd dat zij na een koortsdag een nieuwe ontwikkelingsfase in gaan. Op een EHBO-dag van mijn opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut kwam dit advies ook weer tevoorschijn.

Zelf Zalf Maken

Een handig potje tegen blauwe plekken of droge huid...

Op bestelling, óf nodig mij een keer uit voor een vriendinnenfeestje, dan gaan we samen aan de slag en gaat iedereen met een eigen potje gezonde kennis naar huis. Leuk, gezellig én geneeskrachtig!

Koorts

Koorts is een functie van je lichaam om beter te worden. Helaas wordt koorts vaak als bijverschijnsel of indicatie gezien, maar het betekend eigenlijk dat je best wel gezond bezig bent...om beter te worden natuurlijk ;-)

 

Er zijn een paar dingen om goed in de gaten te houden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rust

De uitdaging van echt rust nemen...Hoe ga je met de wrijving om die er in je ontstaat?

Wist je dat Bachbloesem therapie daar magnifiek op aansluit? Echt! Loslaten is súper moeilijk, dus laat je helpen en begin met voor jezelf te kiezen, kom even bij mij langs, dan help ik je op weg.