Agenda Workshops

2024

 

2 juni: Workshop Cyclus van de Vrouw & Menopauze 

9 juni: Workshop Kind & Kruid zelf ehbo zelf maken (kind + ouder, kinderen va 7jr. max 12 kinderen)

verwacht najaar: Workshop Lichaamsverzorging uit grootmoederrs kastje

Cyclus van de Vrouw & Menopauze

In deze vrouwen workshop vertel ik je als Natuurgeneeskundig therapeut over de fase, waarin jouw lichaam en geest veranderen tijdens de verschillende cyclussen, die jij als vrouw doorloopt. Wat jij zoal kunt doen bij de menopauze en hoé je zorgt dat jouw organen sterk zijn om de hormonale overgang goed te laten verlopen. Wil jij als vrouw meer in verbinding komen met je eigen scheppingskracht, dan is deze middag helemaal iets voor jou. Het programma is heel divers, holistisch, praktisch, interactief en toegankelijk. Naast een uitgebreide hand-out met geneeskrachtige kruiden, komen veel aspecten aan bod; van anatomie en hormonen, beweging in je bekkengebied mét een vleugje spiritualiteit en humor. Wij bespreken leefstijl, voeding én proeven geneeskrachtige kruiden die ik je leer herkennen met een handig overzicht en hun werking, zodat je ze thuis allemaal nog eens rustig op kunt zoeken en veilig toe kan passen. Heb je vragen, schrijf ze op en ik zal kijken hoe ik ze, met natuurgeneeskundig advies, in de workshop kan verwerken Als je denkt dat je nog dieper in wilt gaan met natuurgeneeskundige therapie, dan kan ik je in mijn praktijk hierin verder begeleiden.

 

Datum: 2 juni

Tijd: 13:00 - 17:00. inloop 12:30

Locatie: Sophia's Tuin, Seterseweg 7, 4903 RV  Oosterhout / Dorst www.sophiastuin.nl

Prijs: €70 incl. handige kruidengids met toepasbare vrouwenkruiden om zelf een thee (infuus) van te zetten.

Groep: min. 5 max 8 dames

Aanmelden: liedewij@joyti.nl of stuur mij een Whatsappje naar 0628216418

Kind & Kruid, zelf ehbo maken voor kind mét ouder

Leeftijd: va. 7 jaar

Datum: zondag 9 juni 2024

Tijd: 13:00 - 15:00 en daarna vuurtje stoken tot 16:00 voor wie wil

Kosten: 70,= 1ste kinde en 2de broer-zus 50,=

Inclusief klein e.h.b.o. doosje (+/- 10x10) met 1 pipet flesje + 1 spray flesje + 2 potjes & recepten gidsje.

Ieder kind maakt 4 recepten. Denk aan natuurlijke p'prik-weg', een 'val en stoot zalf', lippen balsem. Joyti zorgt voor verschillende recepten waar je uit kunt kiezen en alle verantwoorde kruiden daarbij . Daarnaast wordt er ook gezorgd voor etherische olie, emulsies, verschillende vet soorten, kook materiaal en warmtebronnen. Als ouder wil ik vragen of je meekomt en deze workshop samen met je kind te doen. De ouders komen natuurlijk gratis. Dat geeft extra veel plezier en een leuke tijd samen. Zie ook Kind & Gezin

Locatie: Sophia's Tuin, bij Oosterhout/Dorst

Groep: min. 6 max. 12 kinderen 

Lichaamsverzorging uit Grootmoeders kastje

In het najaar wordt het guurder, de wind en regen speelt met onze weerstand. Een goed moment om weer richting jezelf te keren en aandacht te geven voor lichaam en ziel. Tijd voor zelfzorg en verzorging uit grootmoederskastje. In deze workshop leer je kort een aantal zelf-help remedies, zoals zalven maken en wikkels aanleggen om koorts te temperen. Daarnaast vertel ik je meer over preventieve natuurgeneeskunde vanuit een holistische visie.
Met immuunthee, heilzame klei, geneeskrachtige kruiden, etherische oliën, maskers & kompressen en voetenbadjes. Leuk als vriendinnen uitje, moeder-dochter moment of om je te verdiepen en een keertje uit te proberen. Je oefent op jezelf én bij elkaar. Voor álle materialen wordt gezorgd. Op het einde van de dag neem je naast een potje zelfgemaakte zalf óók een wijzer mee met tips en recepten. Kun jij nóg iets meer steun voor je gezondheid gebruiken? Neem dan een kijkje op mijn website voor natuurgeneeskundige therapie.

 

Datum: verwacht najaar

Tijd: 13:00 - 17:00 inloop 12:30

Kosten: 70,= incl. recepten gids en 'doe het zelfjes' uit eigen keuken.

Locatie: Sophia's Tuin, Seterseweg 7, 4903 RV  Oosterhout / Dorst www.sophiastuin.nl

Groep: min. 6 max. 8 deelnemers

Aanmelden: liedewij@joyti.nl of stuur mij een Whatsappje naar 0628216418

Ja! hier wil ik bij zijn en geef mij op via het contactformulier

Naam  
E-mail  
Waar wilt u aan meedoen?