Agenda Workshops

2023

oktober: 15 Workshop Cyclus van de Vrouw & Menopauze 

november 19: Workshop Lichaamsverzorging uit grootmoederrs kastje

 

 

2024

eind lente: verwacht Workshop Kinder ehbo zelf maken 

bij voldoende interesse wederom een Workshop Cyclus van de Vrouw

 

Cyclus van de Vrouw & Menopauze

In deze vrouwen workshop vertel ik je als Natuurgeneeskundig therapeut over de fase, waarin jouw lichaam en geest veranderen tijdens de verschillende cyclussen, die jij als vrouw doorloopt. Wat jij zoal kunt doen bij de menopauze en hoé je zorgt dat jouw organen sterk zijn om de hormonale overgang goed te laten verlopen. Wil jij als vrouw meer in verbinding komen met je eigen scheppingskracht, dan is deze middag helemaal iets voor jou. Het programma is heel divers, holistisch, praktisch, interactief en toegankelijk. Naast een uitgebreide hand-out met geneeskrachtige kruiden, komen veel aspecten aan bod; van anatomie en hormonen, beweging in je bekkengebied mét een vleugje spiritualiteit en humor. Wij bespreken leefstijl, voeding én proeven geneeskrachtige kruiden die ik je leer herkennen met een handig overzicht en hun werking, zodat je ze thuis allemaal nog eens rustig op kunt zoeken en veilig toe kan passen. Heb je vragen, schrijf ze op en ik zal kijken hoe ik ze, met natuurgeneeskundig advies, in de workshop kan verwerken Als je denkt dat je nog dieper in wilt gaan met natuurgeneeskundige therapie, dan kan ik je in mijn praktijk hierin verder begeleiden.

 

Datum: 15 oktober 2023. wordt herhaald in 2024

Tijd: 13:00 - 17:00. inloop 12:30

Locatie: Sophia's Tuin, Seterseweg 7, 4903 RV  Oosterhout / Dorst www.sophiastuin.nl

Prijs: €70 incl. handige kruidengids met toepasbare vrouwenkruiden om zelf een thee (infuus) van te zetten.

Groep: min. 5 max 8 dames

Aanmelden: liedewij@joyti.nl of stuur mij een Whatsappje naar 0628216418

flyer

Lichaamsverzorging uit Grootmoeders kastje

in de winter is het guur, we worden wat sneller ziek of kunnen wel een beetje aandacht gebruiken. Tijd om naar binnen te keren en zelfzorg uit je eigen voorraad te halen.

In deze workshop leer je kort een aantal zelf-help remedies, zoals zalven maken en wikkels aanleggen om koorts te temperen. Daarnaast vertel ik je meer over preventieve natuurgeneeskunde vanuit een holistische visie.
Met immuunthee, heilzame klei, geneeskrachtige kruiden, etherische oliën, maskers & kompressen en voetenbadjes. Leuk als vriendinnen uitje, moeder-dochter moment of om je te verdiepen en een keertje uit te proberen. Je oefent op jezelf én bij elkaar. Voor álle materialen wordt gezorgd. Op het einde van de dag neem je naast een potje zelfgemaakte zalf óók een wijzer mee met tips en recepten. Kun jij nóg iets meer steun voor je gezondheid gebruiken? Neem dan een kijkje op mijn website voor natuurgeneeskundige therapie.

 

Datum: zondag 19 november 

Tijd: 13:00 - 17:00 inloop 12:30

Kosten: 70,= incl. recepten gids en 'doe het zelfjes' uit eigen keuken.

Locatie: Sophia's Tuin, Seterseweg 7, 4903 RV  Oosterhout / Dorst www.sophiastuin.nl

Groep: min. 6 - max. 12

Aanmelden: liedewij@joyti.nl of stuur mij een Whatsappje naar 0628216418

flyer

Kinder ehbo zelf maken, voor kind mét ouder

in de natuur en met de natuur iets doen wordt steeds leuker. Kinderen krijgen steeds meer toegang tot de natuur en willen iets met planten doen. Om te eten of iets van te maken. Ook vind ik het super mooi om kinderen mee te geven dat zij op een andere manier naar de natuur leren kijken en daar gebruik van kunnen maken. Als ouders helpen wij deze nieuwe jonge generatie om zich open te stellen voor alternatieven en zelf op zoek te gaan in de wereld naar wat hen gezonder maken kan. De 'O' van ehbo gaat niet alleen over ongelukjes, maar ook over opvoeden. Plus natuurlijk leuke kinderweetjes, toverkruiden, wonderzalfjes en proefjes doen. Dat wordt een hele gezellige middag. Ik zorg voor allerlei matteriaal, die jij als ouder niet allemaal in huis kunt halen. De prijs van die materialen zit in de workshopsprijs...het is nog even wachten op de afspraken met de (buiten)locatie.

> Meer informatie volgt, maar je mag je al wél aanmelden dan zet ik jullie op de lijst van aanmeldingen die ik alreeds heb. Even wachten nog op weer wat mooi weer van de lente met planten die aan het groeien zijn.

Leeftijd: va. 7 jaar

Datum: zondag 19 november 

Tijd: 13:00 - 17:00 inloop 12:30

Kosten: 70,= incl. recepten gids en 'doe het zelfjes' uit eigen keuken.

Locatie: Sophia's Tuin, bij Dorst

Groep: max 10 kinderen (en hun ouder-s). 

> meer informatie volgt

Ja! hier wil ik bij zijn en geef mij op via het contactformulier

Naam  
E-mail  
Waar wilt u aan meedoen?