Re-Generatie

Re-generatie gaat over de gezondheid voor de toekomst. Denk aan het regenereren van onze gezondheid voor een gezondere generatie. En zie de natuur als onderdeel om samen een betere wereld te maken. Re-generatie is voor ons verbonden aan een gezondere leefomgeving en de wereld om ons heen wordt gevoed door een gezondere invulling door mens en natuur. 

 

Liedewij Giri verteld graag over de mogelijkheden die zij ziet voor jouw project, van landschapsontwikkeling tot een moestuin met wisselteelt en combinatie beplanting. 

 

Een schoolmoestuin, buurttuin startup of vergroening...er is genoeg te doen!

Therapie in de natuur

Speciaal voor kinderen en gevoelige mensen, eigenlijk voor iedereen..., is deze therapie een fijne manier om door fysieke handelingen bezig te kunnen zijn met moeilijke en emotionele verhalen.

 

Therapie in de natuur is méér dan een coachend gesprek. Er worden koppelingen gemaakt tussen de natuur en jouw onvermogens. 

 

> lees verder over therapie in de natuur...

Voel de natuur

Er is een natuur in jezelf die je kunt helpen ontwikkelen om met de natuur om je heen bewuster te werken. In het leven zit een ritme, alles wat leeft pulseert. 

Laat de natuur binnenkomen en voel hoe je met deze sensitiviteit om kunt gaan. 

 

Liedewij Giri helpt je graag met persoonlijk tips, maar ook voor groepen of een bijzondere bijeenkomst kan een mooi programma worden samengesteld. Denk aan wichelroede lopen, energie voelen en werken vanuit je energetisch lichaam. Werken met de seizoenen, maanstanden en elementen om zelf meer solide in balans te staan. 

 

Een kookworkshop, zelf zalven maken en kruidenwandelingen zijn ook enorm inspirerend.