Recensies lezen &

filmpje bekijken

   Iriscopie & Fytotherapie

3 maart 2024

Hai Liedewij,

hierbij een terugblik op het afgelopen jaar als recensie van jouw goede zorg.

Een jaar geleden kwam ik bij Liedewij voor een iriscopie. Mijn ogen hadden een andere kleur dan ze vroeger hadden en ik was benieuwd naar wat hiervan de betekenis was.

Met de irisfoto en een goed gesprek werd duidelijk dat er iets niet goed ging met de afvalstoffen in mijn lichaam. Die stapelden namelijk op en lieten duidelijk zien dat mijn energie niet aan de juiste dingen werd besteed.

Ik was erg bezig met relaties in de familie goed houden, veel van mezelf weggegeven in energie en tijd en te weinig voor mezelf zorgen. Ik kon het nooit goed doen, hoe hard ik ook mijn best deed. Dat maakte me erg verdrietig. Ik gaf meer weg dan ik ervoor terugkreeg.

Liedewij heeft in gesprekken en met ondersteunende fytotherapie (druppels) me geholpen om deze processen te doorzien en om storende gedachten om te zetten naar wat ik wel wilde. In een natuurgeneeskundige visie en met duidelijke uitleg kon ik loslaten wat niet meer werkt en weer gaan kiezen voor mezelf en mijn eigen gezin. Dit bewustzijn heeft ertoe geleid dat ik meer rust heb, er weer voeding komt bij gebieden die dat nodig hebben en dit is goed te zien op de nieuwe irisfoto. Ik ben trots op wat er is bereikt! De warme en begripvolle aanpak van Liedewij en haar kennis en kunde heeft me een andere weg doen inslaan. En die wandelroute bevalt heel goed.

Nogmaals hartelijk dank voor je tijd en aandacht. Het beste voor jou en je gezin en een knuffel van mij.

Liefs,

Kim

   de bovenste 2 foto's zijn de eerste irisfoto's. die daaronder van 1 jaar later

   de linker foto is het rechter oog, de rechter foto het linker oog (alsof je iemand aankijkt)

 

 

Workshop & Kruidengeneeskunde

In de workshop Cyclus van de Vrouw pre- & post menopauze is er veel ruimte en aandacht voor het bespreken en begrijpen van deze fase en de klachten die jij (de groep) ervaart. Daarnaast krijg je een hele fijne uitgebreide hand-out met uitleg en een kruidenlijst bij specifieke klachten.

 

2023 Dit filmpje is opgenomen meteen na de workshop met 2 dames die deze zojuist hebben bijgewoond. De workshop wordt ieder (half) jaar herhaalt.

   Natuurgeneeskunde & Bachbloesemremedie

18-10-2022

"Vanaf het moment dat ik haar aan de telefoon had voelde het al prettig en vertrouwd. 

Ze kijkt heel uitgebreid naar het totaalplaatje. Door haar kennis en betrokkenheid is zij de enige geweest die een probleem, dat 30 jaar geleden ontstaan was, heeft kunnen verhelpen. Zo bijzonder! Daar ben ik haar zeer dankbaar voor!

S.R."

 

 

   Natuurgeneeskunde & Fytotherapie

18-08-2021

"Via een kennis kwam ik in contact met Liedewij. Liedewij was voor haar studie natuurgeneeskunde op zoek naar een cliënt. Dit kwam voor mij op het juiste moment, omdat ik al jaren bezig was met het verbeteren van mijn gezondheid/kwaliteit van leven. Met haar ben ik de diepte ingegaan om tot de kern van mijn chronisch ziek zijn te komen. Met haar ondersteuning heb ik enorme stappen kunnen maken en is mijn gezondheid en mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik heb veel oude ballast los kunnen laten. Ik heb de ondersteuning van Liedewij als zeer prettig ervaren. Ze heeft een warme, integere persoonlijkheid en kan zich goed afstemmen op de behoefte van haar cliënt. Ze denkt met je mee, werkt nauwkeurig en is erg kundig. Ik kan haar iedereen aanbevelen die ondersteuning bij zijn/haar gezondheid kan gebruiken. Haar hulp/therapie is praktisch, laagdrempelig/eenvoudig en zeer effectief. Ik ben erg verrast over de geneeskracht van kruiden. Voor mij is het de perfecte aanvulling geweest op het mentale/energetische werk wat ik zelf al had gedaan. Ik heb weer rust in mijn lichaam en voel me weer energiek en vol vertrouwen. Liedewij, bedankt voor de grote positieve verandering die je me hebt gebracht. Veel succes met je praktijk.  

Annet de Groot, 1973"