Blog & Gezonde recepten

 

Kies een onderwerp of lees ze allemaal

 

 

Wij zijn niet opgemaakt uit cellen, cellen maken ons!

Je eet niet zodat je voeding in je maag hebt...uiteindelijk komen die voedingsstoffen in iedere lichaamscel terecht. Door de juiste voeding/energie kunnen al die cellen presteren, doen wat ze moeten doen. Mist er iets of worden ze resistent, verander jij dan ook?

 

Er zijn verhalen van mensen die na een orgaantransplantatie opeens hele andere gevoelens of karaktereigenschappen kregen.

 

Wetenschap en DNA.

Voor wie nog een beetje zelfonderzoek wil doen, hier een stukje tekst van de voorstanders. Had je nog nooit van CRISPR gehoord, het gaat over de techniek om DNA aan te passen, for the good and the bad. Reeds een jarenlange discussie. Bij uitblijven van mijn werkstuk over vaccinaties (een onderwerp dat in een dialoog moet plaatsvinden en niet als platte tekst), deel ik dit met jullie. Ga het internet op en verdiep jezelf. Letterlijk én figuurlijk, want in het differentiatie precies van een stamcel zit de kern waarom een cel kiest een vinger of long te worden. Wie wij zijn licht opgesloten in élke cel.

 

lees het artikel, kopieër de link in een tabblad.

 

https://analysenederland.nl/article/waarom-houdt-de-europese-wetgeving-crispr-technologie-tegen.html?fbclid=IwAR1thDc8PW9ima9T8J0x3ukBrEFTaj-tT_ByUim5iyPp6SpVZ9ebrHRIlt8

 

 Luisterplezier